Akbez İlkokulu

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Hatay´ın önde gelen okulları arasında olmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30/14.30
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://akbez.meb.k12.tr

Adres - Akbez Mah. Hüseyin Kömürcü Sokak

Yerleşim Yeri - Akbez mahllesi

Adres - Akbez Mah. Hüseyin Kömürcü Sokak

Ulaşım Ulaşım Hatay Merkeze 90 km Kahramanmaraş Merkeze 80 km Gaziantep Merkeze 120 Km Kilis Merkeze 60 km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 90 km